Close

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar

I alle spildevandsrensningsløsninger skal man som udgangspunkt selv afholde udgifter med regnvand. Vi kan dog tilføje dette i vores løsning – med forbehold for mindre prisstigning.
I modsætning til mange andre rensningsanlæg, har anlæg fra Dansk Pilerens ikke nogen LAS begrænsninger. Det betyder, at du ikke er låst til at bruge specifikke typer vaskepulver- og sæbemærker.
Anlægges opfylder alle gældende og fremtidige miljøkrav. 
Anlægget er konstrueret, så der næsten ikke er noget overskydende jord tilbage efter byggeprocessen. Det jord, som er tilbage, vil blive fordelt ud over din grund. Alternativet er, at du selv står for bortskaffelsen af den overskydende jord.
Som udgangspunkt vil al vedligeholdelse, inklusiv klipning af pilen, fjernelse af pilen og så videre, være købers ansvar. Ønsker du, at vi skal tage os af det, kan en serviceaftale tilkøbes.
Nej. Du vil ikke opleve nogle gener, når anlægget er taget i brug.

Vi vil i samarbejde med dig udvælge den rette placering af anlægget.
Hvis flere husstande deles om et anlæg, kan det, i samarbejde med Dansk Pilerens, i mange tilfælde arrangeres således, at anlægget ikke kommer til at blive placeret direkte på din grund.

Anlægget vil blive tilpasset til husstandens forbrug. Som minimum skal anlægget dog være 4 meter i bredden og 20 meter i længden. Disse minimumskrav kan dække forbruget for en familie på 5. Er man en større husstand, kan anlægget tilpasses behovet.
Hvis flere husstande deles om et anlæg, kan det, i samarbejde med Dansk Pilerens, i mange tilfælde arrangeres således, at anlægget ikke kommer til at blive placeret direkte på din grund.

Prisen for vores mest solgte anlæg, 4 x 20 meter, er 100.000 kr. Der vil være et startindskud på 2.500 kr., som dækker startomkostninger i forbindelse med byggeansøgninger til kommunen og lignende.

Betalingsfrister (ved kontant): 
1. rate: 2.500 kr. – Startindskud – Betales før ansøgningen startes og bliver refunderet, hvis ansøgningen ikke bliver godkendt af kommunen.
2. rate: 50 % af totalprisen (minus startindskuddet på 2.500 kr.) svarende til 47.500 kr. – Betales senest to uger, inden byggeriet påbegyndes.
3. rate: 40 % af totalprisen, svarende til 44.000 kr.- Betales senest en uge efter, byggeriet er afsluttet.
4. rate: 10 % af totalprisen, svarende til 11.000 kr. – Betales senest en uge efter, piletræerne er blevet plantet.

Den eneste udgift, som du skal forholde dig til, ud over startindskuddet på 2.500 kr., er, at anlægget har et lille strømforbrug. Forbruget løber op i ca. 200 kr. årligt og betales direkte til dit elselskab.
– Etableringsprisen kan variere fra hustand til hustand, afhængigt af rørlægningsafstanden samt rensningsbehovet.