Steen Brabrand Rasmussen byggede sit nye hus med den første version af et pilerensningsanlæg. Kort tid efter etableringen fik han dog flere udfordringer med anlægget. Som entusiast på området og med stor passion inden for grønne løsninger, begyndte han derfor selv at videreudvikle anlægget. Steen var opsat på at finde den perfekte løsning og som tiden gik, fik han flere og flere ideer til optimering af anlægget.Således gik en årrække, hvor Steen blev ekspert inden for rensningsanlæg. Tålmodigt satte han sig ind i alle processerne af behandlingen af spildevand og arbejdet resulterede i det patenterede “Cleantech 2” anlæg.

Efter at have bearbejdet markedet gennem længere tid, besluttede Steen sig for at hente nogle yngre kræfter ind, som skulle give hans idé og patent større kontaktflade. Og hvem bedre end hans søn, Peter, som havde været med på sidelinjen fra start af?

Peter fandt en løsning, som kunne nå bredere ud i landet, så flere kunne få glæde af anlægget, og det lagde grundstenen til Dansk Pilerens, som i dag driftes af Peter.

Missionen er at hjælpe de husstande, der har fået det pålagt at få deres spildevandsløsning omlagt, men ikke kan få hjælp af deres bank eller kreditforening. Af denne grund blev konceptet med en minimal opstartspris og derefter en månedlig betaling over de næste 25 år opbygget. En simpel betalingsløsning der følger husstanden og ikke ejeren personligt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud:

Ved at udfylde denne formular binder du dig ikke til noget. Vi kontakter dig og tager en uforpligtende snak om, hvad Dansk Pilerens kan gøre for dig.