Hos Dansk Pilerens har vi forsøgt at gøre det nemt for dig. Vi mener nemlig ikke, at du skal tænke over din kloakering i hverdagen. Det er en ting, som bare skal fungere. Derfor har vi udviklet et anlæg som er vedligeholdelsesfrit for dig. Vælger du Dansk Pilerens, får du ikke bare miljørigtig kloakering med økonomiske fordele – du får kloakering, som du først skal skænke en tanke igen efter 25 år.

Sådan foregår det

Viser du interesse i Dansk Pilerens anlæggene, indsamler vi dine kontaktoplysninger. Her skriver du samtidigt under på, at vi må beholde oplysningerne og at Dansk Pilerens afventer din beslutning. Det er vigtigt at pointere, at du som kunde ikke sagt ja til noget endnu.

Den bindende aftale træder først i kraft, når du underskriver den endelige kontrakt og indbetaler startindskuddet på 2500kr.

Når vi har modtaget indbetalingen, sørger vi for resten. Først starter vi med at søge kommunen om tilladelse til at bygge et pilerensningsanlæg på din grund. Nogle gange kan omstændigheder medvirke til, at det ikke er tilladt at bygge på en grund. Som regel er tilbagemeldingen fra kommunen dog positiv.

Når vi modtager accept på ansøgningen, påbegynder vi planlægningen af byggeriet. Her sørger vi for, at anlægget bliver placeret hensigtsmæssigt. Både i forhold til de rør der kan ligge under jorden, men også i forhold til dine planer for grunden. Den endelige tegning godkendes og underskrives af dig.

Såfremt vejret tillader det, påbegyndes selve byggearbejdet herefter. Under de rigtige omstændigheder, tager det kun en dag før, anlægget er på plads. Det sidste punktum i forbindelse med byggeriet er, når piletræerne plantes. De markerer nemlig, at pileanlægget er klart til at blive taget i brug. Træerne kan først plantes i foråret.

Som tiden går vil du kunne nyde, at træerne langsomt begynder at vokse. De vil altid blive tilset og passet på, for vi kommer og klipper dem. Dit pileanlæg fra Dansk Pilerens er nemlig 100% vedligeholdelsesfrit. Vi gør det nemt for dig!

Alt efter hvornår startgebyret modtages, kommunens godkendelse og årstiden for processen, kan dit nye pilerensningsanlæg allerede tages i brug mellem februar og april.

Løbende kommunikation gennem e-mail

Et af vores største ønsker er, at samarbejdet med Dansk Pilerens skal være bekvemmeligt for dig. Det inkluderer også, at processen skal være nem og at du skal generes så lidt som muligt. Du skal føle dig tryg og vide, hvad status er. Derfor vil du som kunde blive informeret hver gang, der er en opdatering i forbindelse med dit pileanlæg.

Undgå tvangskloakering

Så længe du har en underskrevet aftale med Dansk Pilerens, er det blevet accepteret, at anlægget først tages i brug senere. Det betyder, at du med en aftale med Dansk Pilerens er sikret mod tvangskloakering og vil ikke blive draget til ansvar for din nuværende kloakering.

Vil du læse mere om vores simple betalingsløsning af dit miljørigtige, økonomisk forsvarlige og 100% vedligeholdelsesfrie pilerensningsanlæg? Så læs mere her.

Eller kontakt os her:

Ved at udfylde denne formular binder du dig ikke til noget. Vi kontakter dig og tager en uforpligtende snak om, hvad Dansk Pilerens kan gøre for dig.