Vi sørger for en simpel betalingsløsning af dit pileanlæg

Ønsker du en grøn kloakering, som er fuldstændig vedligeholdelsesfri og som til og med har en simpel betalingsløsning? Så er du kommet til det rette sted! Med en aftale med Dansk Pilerens, skal du ikke ud og bruge mange tusinde kroner på tvangskloakeringen, hvis du i dag har septiktank. Du kan nøjes med et enkelt startindskud, og allerede fra første måned, har du sparet penge.

Ikke nok med, at vi sørger for en simpel betalingsløsning af dit pileanlæg, så slipper du også for alle relaterede udgifter som den årlige vedligeholdelse, omkostninger til slamsugning, årlige administrationsgebyrer og afledningsafgifter.

Udgifter til en typisk traditionel kloakering

Etableringen af en traditionel kloakering løber ofte op i et uoverskueligt beløb. Startomkostningerne, som indeholder materialer og timeløn, løber blandt andet op i ca. 80.000kr. Derudover har du månedlige omkostninger, som dækker diverse afgifter på ca. 500-700kr.

Ser man på den typiske pris over 25 år, ender beløbet på 230.000kr.

Udgifter med Dansk Pilerens

Hos Dansk Pilerens har vi valgt at gøre det lettere. Vi sørger for en simpel betalingsløsning, så du kun skal af med et startindskud på 2500kr. Det er en forskel på over 75.000kr i forhold til den traditionelle kloakering! Ikke nok med det, så holder vi de månedlige omkostninger nede, så du kun skal betale 600kr – helt uden yderligere, gemte omkostninger.

Den typiske pris over 25 år med et pilerensningsanlæg fra Dansk Pilerens løber dermed op i ca. 180.000kr – og så slipper du endda for vedligeholdelsen!

Med Dansk Pilerens kan du glemme alt om årlige administrationsgebyrer, tømning og afledningsafgifter. Vores løsning er økonomisk bæredygtig.
Vi sørger for alt fra tilladelser til vedligeholdelse. Så du først behøver at tænke på din kloakering igen om 25 år.

Sådan bestiller du – forløbet med Dansk Pilerens

Er du også klar til at slå til?

Forneden kan du se en simpel beskrivelse af, hvordan forløbet med Dansk Pilerens er fra bestilling til det færdige produkt står færdigt og er klar til brug.

Vi opdaterer dig undervejs, så du altid ved, hvor langt vi er i processen. Har du lyst til at læse mere om forløbet, så kan du se mere ved at trykke her.

Eller kontakt os her:

Ved at udfylde denne formular binder du dig ikke til noget. Vi kontakter dig og tager en uforpligtende snak om, hvad Dansk Pilerens kan gøre for dig.